MULIGHEDERNE ER UENDELIGE

Nutidens markedsføring er stærkt påvirket af digitaliseringens indvirkning på samfundet, og flere gør brug af videoer i dag for at skabe awareness. Men det er ikke helt så ligetil, da mulighederne er uendelige. Skal det være en portrætfilm, en SoMe video eller noget helt tredje? Det er ikke særlig nemt at bestemme, hvilken type video I får mest ud af. Men I kan starte med at rulle ned ad siden og gå på udforskning efter de mange web- og reklamefilmsløsninger, vi har produceret og bliv inspireret.

Branding video

En branding video er en utrolig effektiv løsning, hvis I skal fange jeres seers opmærksomhed gennem historiefortælling, flotte visuelle billeder og gennemført lyddesign. Typisk bruger man en voice-over i filmen og underliggende musik, der i samspil med energiske billeder skaber en nysgerrighed og tilstedeværelse hos jeres publikum.

Portrætfilm

Ønsker I at fortælle historier gennem mennesker og følelser? Hvad enten I er i gang med en videokampagne eller gerne vil formidle et budskab gennem karismatiske mennesker, så er portrætfilmen måske det rigtige valg for jer.

Testimonial

Ønsker I også at fortælle om jeres kunders positive oplevelser og resultater gennem jeres virksomhed? En testimonial video er en video, som jeres målgruppe kan spejle sig i. Samtidig kan I skabe troværdighed og tillid til jeres brand, eftersom der bliver taget udgangspunkt i oprigtige mennesker og personlige oplevelser.

Explainer video

Ønsker I at formidle en service eller et koncept på få sekunder? Gennem iøjenfaldende animation og historiefortælling kan I formidle komplicerede koncepter på en nem og spændende måde til nye brugere og seere.  Brug denne type video på SoMe eller jeres landingpage og styrk samtidig jeres eksterne kommunikation.

Animationsvideo

En animationsvideo kan bruges i mange sammenhænge. Det er en effektiv måde at simplificere og visualisere det komplekse, hvad enten det er for en food truck, en ny app, en service eller et produkt.

Casevideo

Fortæl om en løsning I har lavet til en kunde gennem en case video. Formålet med en case video er at give et realistisk billede af resultaterne fra før og efter jeres virksomhed indgik samarbejdet. En case video tager ofte udgangspunkt i et specifikt problem eller område.

Kreativ reklamefilm

Tør I tænke anderledes? Er I risikovillige?

Man kan nå rigtig langt, hvis man tør skille sig ud og lave content, som både er humoristisk, fængende og måske endda anderledes – men skal samtidigt også være i overenstemmelse med jeres brand og markedsføringsstrategi.

Eventvideo

Hvad enten det er til en konference, en case competition eller en årlig fest, kan I med en eventvideo vise noget til jeres kunder, deltagere og gæster samtidig med at I kan eksponere jeres brand og næste event.

Teaserfilm

Skal I skabe hype og opmærksomhed om jeres kommende event eller nye produkter? Med en teaserfilm kan I skabe brand awareness om et specifikt produkt eller event, der skal lanceres i fremtiden.

Musikvideo

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan en musikvideo skal sættes sammen. Her er et bud.

VI ELSKER AT SNAKKE OM VIDEO

Tag en uforpligtende snak med os og fortæl om jeres ideer, så kan det være, vi kan skabe noget genialt sammen!

Prove your humanity: 10 + 0 =